THEATERVOORSTELLING

Op zondag 9 januari organiseren we een bijeenkomst om jongeren (vanaf ongeveer 12 jaar) en ouders te empoweren en te verbinden. Tijdens dit event speelt Eric Mijnster zijn theatervoorstelling Het geluksgevoel, daarna is het feestelijk quality-time waarbij we onder genot van een drankje en een hapje met elkaar kunnen napraten en natuurlijk kan je daar dan ook Eric ontmoeten.

Een prachtig verbindend evenement voor jong en oud, zorg dat je erbij bent en meld je op tijd aan!
Wil je bij de aanmelding een schatting doorgeven van datgene wat je van de BBQ wenst dan kunnen we ook dit optimaal voorbereiden, dank namens het ZVV team-culinair.

Wanneer: 9 januari
Locatie: Centraal in Zeeuws-Vlaanderen, exacte locatie volgt na aanmelden
Tijdstip: Deuren open: 14:30u aanvang theatershow 15:00u
Kosten: Normaal in theaters 15 euro per ticket maar voor deze keer hier in Zeeuws-Vlaanderen 5 euro per ticket!
Er komt een donatiebus voor een vrijwillig bijdrage in de kosten. Drankjes kosten 2 euro en hamburger en van de BBQ kosten 4 euro.

Over de voorstelling
Wat als de stem van binnenuit roept om in beweging te komen? En wat als dat betekent dat je voor jezelf gaat staan, ongeacht wat iemand anders daarvan vindt? Wat gebeurt er als je die stap zet? Precies dáár gaat de voorstelling Het geluksgevoel van Eric Mijnster over.

Als Eric zijn stem van binnenuit gaat volgen, brengt hem dat over de bergtoppen van Europa. Zo fietst hij 650 kilometer over 14 bergen non-stop, zonder te slapen. Vervolgens verkoopt hij al zijn spullen om voor onbepaalde tijd in een bus in de bergen te wonen. Na ruim een jaar busleven keert hij terug naar Nederland om zijn avonturen en ontdekkingen te delen.

Eric neemt zijn publiek met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek mee op een spraakmakende reis. De voorstelling is ongelofelijk herkenbaar met betrekking tot de situatie waar we momenteel in leven en geeft handvatten en vertrouwen om in je kracht te staan. Bovendien leeft ook Eric – zo vertelt hij in een van zijn liedjes – voor een wereld waarin kinderen gehoord worden.

Over Eric 
Eric Mijnster is een storyteller die recht vanuit het hart schrijft, maakt en deelt. Zijn voorstellingen en creaties zijn brandstof voor je innerlijke vuur en dragen de boodschap dat je mag zijn zoals je van nature bent. Sinds zijn terugkomst in Nederland neemt hij je met zijn meeslepende voorstelling, jeugdvoorstelling, boek, documentaire en spoken word mee op zijn spraakmakende reis en verder.
Wil je meer weten over Eric, spreek hem dan aan na de voorstelling of kijk alvast op zijn website www.ericmijnster.nl

Scroll naar boven
Scroll naar top