Feestelijke Spaanse Kerstborrel zondag vanaf 15u

Lieve mensen van Zeeuws-Vlaanderen Verbindt. Aanstaande zondag 19 december gaan we het leven samen vieren en luiden we de kerstperiode in met een heuse Kerstbrunch. Vanwege het enorme succes en de vraag is het inschrijven voor de brunch gesloten, maar heten wij jullie graag welkom vanaf 15 uur op onze kerstborrel. Wil jij hier alleen of met jouw naasten bij zijn? Meld je dan onder aan deze pagina aan via de link. Degene die zich al hebben aangemeld voor de kerstbrunch, hoeven zich niet nogmaals aan te melden voor de borrel.

We hebben er ontzettend veel zin in! Tot zondag

Wanneer: Zondag 19 december
Waar: Terneuzen, exacte locatie volgt na aanmelding, we kunnen al melden dat je ter plekke een nieuwe Kerstervaring gaat beleven.

Tijdstip Kerstbrunch: ontvangst vanaf 11.30, start 12.30

Tijdstip Kerstborrel: vanaf 15:00u tot 17:00u

Voor wie: Leden van ZVV Verbindt & hun gezin

Event- & dresscode: Feestelijk 😉

Ben jij met je naasten erbij om gezellig met ons – op z’n Spaans- de kerstperiode in te luiden? Meld je dan hieronder aan! Feliz navidad!!!

De Kerstbrunch is inmiddels volgeboekt
Je kunt je dus enkel voor de inloop vanaf 15u aanmelden

Verder vragen we je hieronder je naam en mailadres in te vullen plus de namen van degenen die meekomen. Zo weten we hoeveel mensen we kunnen verwachten en kunnen we je op de hoogte houden wanneer er zich iets relevants voordoet.

Scroll naar boven
Scroll naar top